Site-ul www.relife.com conține articole, include informații și îndrumare privitoare la subiecte de welness, precum regim alimentar, yoga, exerciții fizice și fitness, relații și dezvoltare personală; astfel, site-ul poate promova/oferi spre vânzare bunuri și servicii legate de subiectele menționate anterior. Accesând Site-ul, acceptați aceste condiții și luați la cunoștiință că aceste prevederi se aplică pentru tot conținutul de pe Site: articole, informații, sfaturi, bunuri și servicii.

Înainte de a participa la orice program cu/despre sănătate (ex.:regim alimentar, exerciții fizice), dietă sau bunuri/servicii de fitness disponibile pe Site, este necesar să vă consultați cu un cadru medical, care vă poate oferi îndrumare specializată în direcția nelămuririlor privitoare la condiția Dvs medicală prezentă. Site-ul și conținutul acestuia nu sunt concepute pentru a servi drept substitut al sfatului medicului sau al unui alt cadru specializat în sănătate; este important ca Site-ul să fie folosit în completarea sfatului/îndrumării unui cadru medical profesional. Echipa reLife nu este licențiată și specializată în medicină și nu deține expertiza necesară pentru diagnoză, examinare, îndrumare sau tratare a afecțiunilor/ condițiilor medicale de orice natură și nici nu poate determina daca un exercițiu/dietă în particular poate/va avea efecte asupra condiției Dvs. generală de sănătate. Nu este indicat să ignorați sfatul unui cadru medical avizat pentru condiția Dvs. de sănătate și nu este indicat să întârziați abordarea unui medic pentru eventuale probleme de sănătate din cauza unui articol/sfat citit pe Site.

Prin prezentul document luați la cunoștiință faptul că informațiile despre sănătate, diete și exerciții fizice au caracter obiectiv; Site-ul poate, in orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Condiții de Utilizare prin actualizarea acestora datorită înnoirii permanente a inovațiilor și cercetărilor din domeniul medical. Sunteți obligat să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați această pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoștință Condițiile de Utilizare actualizate. De asemenea, luați la cunoștiință și sunteți de acord cu faptul că, prin participarea la orice dietă/exercițiu promovat/descris pe Site, și când utilizați orice bun/serviciu legat de sănătate de pe Site, există posibilitatea vătămării fizice/emoționale, inclusiv deces, pentru care vă asumați complet riscurile și responsabilitatea.

reLife nu se face responsabil și nu oferă garanții pentru complexitatea sau acuratețea a informațiilor sau a conținutului existent pe Site. Prin accesarea și utilizarea paginilor de pe Site, obiectivul reLife este să furnizeze conținut actualizat, însă reLife nu își asumă responsabilitatea pentru furnizarea celor mai recente/actualizate informații legate de conținutul de pe Site.

Dacă suferiți sau suspectați faptul că sunteți însărcinată, suferiți de tulburări de alimentație, diabet sau orice altă afecțiune fizică sau de natură medicală, este imperativ să cereți îndrumare specializată de la medicul Dvs. înainte de a utiliza Site-ul și astfel, informația conținută. Dacă întâmpinați dureri/discomfort în timpul dietelor sau a exercițiilor fizice, activitatea respectivă trebuie încetată imediat și trebuie cerut imediat ajutorul/sfatul  unui cadru medical specializat.