`
Your new life starts here.

Make it happen!

Fondată în ianuarie 2015 de Larisa Petrini și Dragoș Vîlcu, reLife Wellness este prima platformă de Lifestyle Medicine din România care oferă soluții strategice, integrate și personalizate de wellbeing, atât pentru indivizi cât și pentru mediul corporate.

reLife are ca principal obiectiv promovarea culturii unui stil de viață echilibrat, folosind cele mai avansate instrumente din punct de vedere tehnologic și experți din domenii precum: medicină, psihologie, sociologie sau neuroștiință.

Prin produsele și serviciile sale, reLife propune un concept integrat și echilibrat de viață, care se manifestă cultural, social și educațional, luând în calcul unicitatea și libertatea fiecărui individ în parte.

Experții reLife combină într-un mod eficient tehnologia de ultimă oră cu instrumente din domenii precum medicină, genetică, psihologie, sociologie sau neuroștiință, pentru a-și ajuta clienții să obțină rezultate concrete legate de sănătatea lor.

reLife are ca principal obiectiv promovarea culturii unui stil de viață echilibrat, bazându-se pe adevăratele principii ale wellbeingului, acelea în care nutriția, mișcarea, starea mentală și cea emoțională sunt armonizate într-un mod inteligent.

Larisa Petrini

Larisa este Corporate Wellbeing Strategist, Health Coach certificat de Institute for Integrative Nutrition din New York şi ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution. A condus timp de 12 ani operaţiunile de Public Relations şi Corporate Social Responsibility ale grupului Centrade Saatchi & Saatchi din România, având o experienţă de peste 14 ani în domeniul comunicării. De-a lungul carierei şi-a dezvoltat expertiza în Personal Branding, Managementul Reputaţiei şi Comunicare de Criză, agenţia pe care o condus-o înregistrand succese importante la cele mai prestigioase competiţii internaţionale precum Cannes Lions sau Sabre Awards. Larisa este activ implicată în proiecte sociale si educaţionale în calitate de profesor, consultant sau membru în board-ul executiv al unor importante organizații printre care Universitatea Alternativă si The European Nature Trust.

Dragos Vîlcu

Dragoș este unul dintre cei mai cunoscuți producători de film din România. În urmă cu 16 ani, a pus bazele grupului Multi Media Est (MME), companie care oferă o gamă completă de servicii de producție și post producție, fiind în acest moment lider pe piața locală de advertising. MME a câștigat numeroase premii la concursuri internaționale precum Cannes Lions, Golden Drum, New York Festivals, Cresta Awards și Clio Awards. Dragoș este pasionat de antreprenoriat, tehnologie și digital marketing. MME deține în portofoliul său două dintre cele mai cunoscute platforme online de publishing din România: www.andreearaicu.ro, unul dintre cele mai apreciate site-uri de lifestyle din România, recent declarată ‘Best Woman Website’ (Digital Divas) și www.totuldespremame.ro, una dintre cele mai de succes comunități de parenting online din România.

Your new life starts here!

find us on Instagram

@reLifeSecrets